Hvorfor lægeexam. fodplejer ?

Hos den lægeexam. fodplejer får du altid:

lunt fodbad - afsat god tid til en omhyggelig behandling - råd og vejledning - afsluttende creme og fodmassage.

En SADF godkendt fodplejer har mindst et års uddannelse bag sig, og har gennemgået 495 lektioner i teori - og praktisk undervisning i fodplejefag, psykologi og klinikvejledning, samt 350 lektioner i anatomi, fysiologi, sygdomslære, samt læren om alternativ behandling, for at opnå momsfritagelse. En SADF godkendt fodplejer, skal til enhver tid kunne dokumentere, jf. foreningens love og vedtægter, at både kvalitet og hygiejne er til stede. Det er desuden påkrævet, at fodplejere behandler inden for rammerne af autorisationsloven kapitel 26, § 73 og 74.

Lægeeksaminerede fodplejere under SADF betaler selv deres uddannelse, dette betyder at eleverne er drevet af motivation og engagement, samt et stort ønske om at udføre erhvervet lægeexam. fodpleje. Fodpleje-titlen er ikke en beskyttet titel - det er derfor klientens eget ansvar at vælge en kvalificeret behandler. SADF optager - som den eneste forening - kun lægeexam. fodplejere fra SADF godkendte, fysiske skoler.

Behandlingerne vil først og fremmest være behandlingsrelaterede, men indeholder også en kosmetisk del, så klienten får fuldt udbytte af fodbehandlingen, og forlader klinikken med pæne og velsoignerede fødder, og får den totale fodoplevelse med hjem. Fodpleje henvender sig til alle, lige fra ældre som har svært ved selv at varetage den almindelige fodpleje, som til de som har fodproblemer såsom ligtorne, hård hud, revnede hæle og nedgroede negle.

Tiden afspejler kvaliteten

Behandlingen hos en lægeexam. fodplejer tager udgangspunkt i den enkelte kunde, og en lægeexam. fodplejer kommer rundt om hele foden.Som oftest, har fodplejeren sin virksomhed privat, og kan derfor holde et fornuftigt prisniveau. En fodplejer afsætter mindst 1 time pr. kunde.

Hos den lægeexam. fodplejer er det også muligt, at modtage helbredstillæg fra kommunen på op til 85 pct. til fodbehandling af pensionister.

Klagemuligheder

Foreningen SADF´s fodplejere er uddannet på et højt fagligt niveau, og er godkendt indenfor "Anden egentlig sundhedspleje". I SADF opfylder alle medlemmer uddannelseskravene efter momslovens § 13, stk. 1, nr. 1. Samtidig har foreningen en fælles erhvervsforsikring. Det betyder, at kunden har mulighed for at klage over fodbehandlingen/fodplejeren.

- det bedste en kunde kan gøre for at få en korrekt fodbehandling er, at opsøge en SADF godkendt lægeexam. fodplejer. Vi er nemme at kende på vores logo - SADF Sammenslutningen af Danske Fodplejere